Ondersteuning tijdens carnaval

Stichting Stadsmunt Venlo kiest voor Van Kempen ICT

De stadsmunt (het “Venlonaerke”), die enkele jaren geleden in het leven is geroepen als service en betalingsgemak van alle vastelaovesvierders, is inmiddels een groot succes gebleken volgens horeca en publieke opinie. De afgelopen jaren zijn alle operationele taken om munt- en geldstromen in goede banen te leiden adequaat ingevuld door onze dochterstichting Stichting Stadsmunt Venlo.

Van Kempen ICT werd benaderd eind 2015 door de stichting of wij het netwerk wilde verzorgen voor de pin-apparatuur in het centrum van Venlo tijdens de carnaval van 2016.
Omdat er tijdens de BBZ / Zoepkoel zo’n 30.000 carnavalsvierders zijn (die bijna allemaal een mobieltje hebben)  is de kans groot dat er draadloze storingen zouden kunnen voorkomen doordat het ‘telefoonnetwerk’ overbelast kan raken. Dit is voornamelijk de rede dat ervoor gekozen is om bekabelde netwerken aan te leggen.

De tweede bedrijfsbus kwam op een perfect moment, we moesten zoveel materiaal meenemen dat dit niet in 1 bus paste (ging net in 2).
Het was een heel project maar wél erg leuk om te doen.

Ook voor evenementen en/of projecten (klein of groot) is Van Kempen ICT een goede partner, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *