Om zaken na een tijd weer eens fris tegen het licht te houden bieden wij een inventarisatie aan. Zo bekijken wij de huidige staat van de computers, de netwerk-infra, lopende abonnementen en contracten. Met als doel dat de ICT binnen uw omgeving zo goed mogelijk kan en blijft draaien, de kosten overzichtelijk zijn maar vooral dat de ICT aansluit op het werken van 'nu' en weer 'toekomstgericht' is. Vul hieronder het contactformulier in als u hier meer informatie over wilt. Heeft u een bedrijf? Voor de gemeenten Horst, Bergen, Venray en Venlo is de MKB inventarisatie gratis.Velden met een * zijn verplicht

Snel Antwoord

Vind hier snel een antwoord op uw vraag.

Deze vraag krijgen wij regelmatig, dit kan zeker. Het is nooit verkeerd om iemand anders naar uw ICT omgeving te laten kijken.
Dit is lastig te zeggen en is per klant verschillend. Wij kunnen wel een indicatie geven als wij weten hoe uw ICT omgeving ongeveer in elkaar steekt.
Ja, althans, wij in ieder geval wel. Wij werken ook voor mensen in de zorg en administratie / belastingkantoren waar dat ook van toepassing is. Bij ons wordt alles vertrouwelijk behandeld.
Wij voeren een inventarisatie bij ongeveer 1 tot 15 werkplekken. Daarboven kunnen wij u wel adviseren bij welke partij u kunt zijn.
Dit is lastig te zeggen en ook hier per klant verschilt dit. Wij kunnen n.a.v. een gesprek dit wel aangeven.
Een (1) persoon voert de inventarisatie uit.