Altijd vervelend een defect apparaat, en vaak precies op het moment dat het net even niet uit komt, u herkent het vast wel. Wij helpen u graag door uw apparaat te repareren, denk hierbij aan: computerreparatie, laptopreparatie, schermreparatie, tabletreparatie, telefoonreparatie, printerreparatie, datarecovery, enzovoorts. De reparatie zal geheel uitgevoerd worden naar wens van de klant, u bent tenslotte de eigenaar.

Onze werkplaats

Indien wij een reparatie niet op locatie kunnen uitvoeren zullen wij het product na toestemming meenemen naar onze werkplaats. Deze werkplaats is voorzien van een van de beste testapparaten en het nieuwste reparatiemateriaal. Op deze manier kunnen wij uw reparatie sneller uitvoeren en blijft kwaliteit gewaarborgd. Op dit moment hebben wij 9 werkplekken in onze werkplaats.
Om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen is onze werkplaats alleen toegankelijk voor onze medewerkers, wel zo fijn om te weten.

Maak een afspraak

Via onze contactpagina kunt u per email of telefoon een afspraak maken. Wij kunnen in vele gevallen een indicatie geven hoelang de reparatie zal gaan duren.

De volgende opties bieden wij aan voor reparatie:
Reparatie op locatie
Reparatie in onze werkplaats
Softwarematige reparatie/herstel via ‘hulp op afstand’

 

 

service-banner-main Reparatie_Macbook