Zowel bekabelde (LAN) als draadloze (WLAN) netwerken kunnen door de omgeving in de loop van tijd afzwakken. Reden hiervan is de groei van het aantal gebruikers, groei van het aantal netwerken en het als maar toenemen van frequenties.

Wij leveren, onderhouden en leggen aan. Een totaalservice die lang niet overal is. Een kastje verkopen kan iedereen, een netwerk goed en stabiel inrichten is echt werk voor een professional.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld een WiFi- / netwerkoplossing thuis, in de tuin, een jachthaven, een truck-stop, tijdens een evenement of in een restaurant. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. Wij werken en zijn bekend met merken zoals EnGenius, Asus, TP-Link, Ruckus, Aruba, Alcatel-Lucent, Nokia, Aerohive, Lancom, Ubiquiti, Cisco, Linksys, HP, ZyXel en OpenMesh.

Mocht u niet tevreden zijn over uw huidige WiFi omgeving, dan kunnen wij ook een Site-Survey uitvoeren om het netwerk en de problemen in beeld te brengen en te kijken naar mogelijke oplossingen (natuurlijk eerst bekijken of we het met de huidig aanwezige apparatuur kunnen oplossen).

Daarnaast werken wij ook voor diverse bedrijven/partijen zoals collega ICT-bedrijven, installatiebedrijven en overheidsinstanties.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

100km2

wifi-problemen