Hallo daar, wij zijn Van Kempen ICT. Wij zijn een ICT bedrijf dat gevestigd zit in Noord-Limburg.
Wij staan klaar voor zowel particulier als zzp en mkb. Niets is bij ons vreemd, van het aansluiten van een printer tot het aansluiten, beheren van een compleet netwerk of tijdelijk projecten in een stad.

Van Kempen ICT is gestart door Peter van Kempen in in 2012 en in een korte tijd uitgegroeid tot dé dienstverlener in de regio Maasduinen en omstreken.
Door de groei is er voor gekozen voor samenwerking met de oud-werkgever van Peter en is in 2018 Van Kempen ICT onderdeel geworden van TVI Computers. Door de samenwerking zijn beide bedrijven de grootste ICT dienstverlener voor particulier, zzp en mkb met de hoogste klanttevredenheid en snelste gemiddelde reparatietermijn.

Inmiddels is ons bedrijf een bekende maar óók een betrouwbare naam. Wij zijn op diverse fronten gecertificeerd, zijn meervoudig ICTWaarborg Award winnaar en uit meer dan 300 beoordelingen worden wij met gemiddeld 4.7 van de 5 sterren beloond.
Wij kennen onze klanten. Zijn bij zowel particulier als zakelijk een soort van ‘kind in huis’. Korte lijnen, betrouwbaarheid en betrokken daar houden wij maar ook onze klanten van.

Tip: Bekijk onze referenties en beoordelingen eens, niemand beter dan onze klanten kunnen u vertellen hoe zij ons beoordelen.